Fiók és adatok törlése
Az alkalmazásban (azonnali)
- Nyisd meg a DirtyFred alkalmazást.
- Koppints a logóra vagy a fogaskerékre → Beállítások.
- Lent: Fiók végleges törlése, majd erősítsd meg.
A törlés azonnali és végleges.
Ha már nincs meg az alkalmazás
Írj a privacy@dirtyfred.com címre „Fiók törlése” tárggyal. Add meg a játékosazonosítódat, vagy — ha a játékot Apple/Google-fiókhoz mentetted — azt a fiókot, amelyikkel mentettél. 30 napon belül töröljük, és visszaigazoljuk.
Mi törlődik?
Minden: játékos-azonosító, megjelenített név, zseton, szint, virtuális tárgyak, pörgetések, a vásárlások nyilvántartása nálunk, és az Apple/Google-fiókkal való összekötés. A technikai naplók legfeljebb 30 nap után maguktól törlődnek. A vásárlások számlázási adatait az Apple, illetve a Google őrzi a saját szabályaik szerint.